Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsanvendelse og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.
A cookie
Du mangler at godkende din mail. Tryk godkend i den mail sendt til youremail@gmail.com
Godkend mail
Send godkendelses mail igenSend igen

Giig og Dealflow: En kraftfuld integration for at fremme freelancernes økonomiske succes

Vi er begejstrede for at annoncere, at Giig nu integreres med Dealflow, en banebrydende AI-drevet CFO-platform designet til freelancere og iværksættere. Dette samarbejde er et yderligere skridt for Giig i vores mission om at støtte danske freelancere og gøre deres hverdag nemmere.

24/5/2023

Hvad er Dealflow?

Dealflow er din personlige digitale økonomiassistent. I en verden, hvor det globale finansielle system ikke er bygget til iværksætteri, leverer Dealflow en ny måde at håndtere din økonomi på. Dealflow udfordrer status quo for freelancere og virksomheder, der kæmper med forældet finansiel infrastruktur, langsomme betalingssystemer og indelukkede bankløsninger, der er svære at forstå.

Hvordan hjælper Dealflow freelancere?

Dealflow fungerer som din AI-drevne CFO, der letter din økonomiske administration og gør hverdagen lettere.

1. Få betalt hurtigere end nogensinde før

Med Dealflow kan du sende fakturaer og få betalt umiddelbart efterfølgende. Der er ingen ændring for din klient, da Dealflow betaler dig i forskud. Dette giver dig mere likviditet og gør det lettere at administrere dine kontanter.

2. Brug straks med indbygget udgiftsstyring

Dealflow giver dig mulighed for at aktivere en ægte erhvervsbankkonto og betalingskort. Dine udgifter vil blive automatisk registreret, hvilket gør det lettere at holde styr på dine forretningsomkostninger.

3. Få din egen AI-drevne CFO

Med Dealflow får du din månedlige og årlige regnskabsføring klaret. Du kan bede den om at give dig økonomiske rapporter, eller bare få den til at oprette dit nye selskab. Det er din nye assistent, klar til at hjælpe dig med at optimere din økonomi.

Dealflow har en enkel og gennemsigtig prispolitik, hvilket gør det nemt for freelancere at forstå omkostningerne og værdien.

Hvordan kommer du i gang?

Det er nemt at begynde at bruge Dealflow. Du kan booke et møde med Dealflow-teamet for at lære mere, eller du kan starte med det samme ved at bruge vores referral link.

Fremtiden for freelance økonomi

Vi er glade for at samarbejde med Dealflow og deres team af eksperter i fintech og højvækst tech-organisationer. Med denne integration er vi sikre på, at vi vil kunne hjælpe danske freelancere med at optimere