Sofie Lykke-Nedergaard
Tilgængelig
Optaget

Sofie Lykke-Nedergaard

Videojournalist og Social Media Manager

Timeløn

600 - 750 kr./t

Bio

Jeg er specialiseret i at producere video, tekst og billeder til sociale medier og hjemmesider. Dertil rådgiver og udformer jeg SoMe-strategier.

Links

Sofie er en freelance Videojournalist og Social Media Manager fra København

Awareness-kampagne for Tasty Town
Awareness-kampagne for Tasty Town
Foto, Video & Lyd

Awareness-kampagne for Tasty Town

Tasty Town ville gerne skabe mere trafik ind til deres hjemmeside samt øge kendskabet og følgerskaren på deres sociale medier. I den forbindelse producerede jeg et serieformat med streetfood kokkens opskrifter. Det blev til otte videoer, en fotoserie med mad- og stemningsbilleder samt fem artikler med opskrifter til Tasty Towns hjemmeside (link til eksempel). Indholdet blev brugt på tværs af Tasty Towns kanaler. Gennem annoncering på sociale medier ledte videoer ind til artiklerne på Tasty Towns hjemmeside.
Teater Momentums nye sæson
Teater Momentums nye sæson
Foto, Video & Lyd

Teater Momentums nye sæson

I forbindelse med offentliggørelsen af Teater Momentums nye program for sæson 2024/25 producerede jeg fire videoer - en overordnet video om den kommende sæson og tre videoer om de forestillinger, Teater Momentum selv producerer i 2024/25. Formålet var at gøre folk nysgerrig på den nye sæson og deraf øge salget af sæsonkort og billetter. Videoerne blev produceret i flere formater, så de kunne bruges på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på sociale medier.

Jeg har fleres års erfaring som videojournalist, producer og Social Media Manager. Jeg har lavet indhold for blandt andet Danmarks Radio, Det Kongelige Teater og Roskilde Festival og er ekspert i organisk indhold og markedsføring på sociale medier. Jeg har en god forståelse for, hvad indhold skal kunne for at nå ud over rampen, så det bliver set og husket uden store annonceringsbudgetter bag.


Jeg har erfaring med at udforme og implementere SoMe-strategier, som sikrer, at virksomheder og brands har en målrettet og konsistent indsats på sociale medier. Dertil har jeg stor erfaring med videoproduktion til hjemmesider og sociale medier – helt fra idéudvikling til optagelser og endelig redigering. Yderligere skriver jeg også nyhedsbreve og tekster til opslag og annoncering på sociale medier.


Jeg kan hjælpe virksomheder med at styrke kommunikationen på tværs af egne kanaler gennem videoer, fotos, tekst til hjemmesider, sociale medier og nyhedsbreve. Dertil kan jeg tilbyde rådgivning, udformning og implementering af SoMe-strategier, contentplaner og community management.

billede med tre freelacnere som står ved et bord
Tilmeld dig som kunde

Tilmeld dig som kunde for at kontakte Sofie