Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsanvendelse og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.
A cookie

Privacy Policy

Sidst Opdateret: 27. December 2022

Giig - Privacy Ploicy

Vi tager dit privatliv alvorligt og vil beskytte dine personlige oplysninger. Denne privacy policy beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og deler dine personlige oplysninger, når du bruger vores tjenester, herunder vores hjemmeside og platform (herefter kaldet "Tjenesterne").

Indsamling og brug af dine personlige oplysninger

Vi indsamler kun dine personlige oplysninger, når du giver dem til os frivilligt, f.eks. når du opretter en profil, opretter en jobannonce eller søger et job på vores platform. Oplysningerne, vi indsamler, omfatter følgende:

  • Navn
  • Emailadresse
  • Telefonnummer
  • Postadresse
  • Køn
  • Fødselsdato
  • Nationalitet
  • Uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer
  • Erhvervserfaring
  • Kompetencer og færdigheder
  • CV og andre oplysninger, du vælger at dele med os i forbindelse med ansøgning om et job eller oprettelse af en profil

Vi bruger dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • At give dig adgang til og brug af Tjenesterne
  • At give dig en personlig og relevant oplevelse, når du bruger Tjenesterne
  • At kommunikere med dig og besvare eventuelle spørgsmål eller forespørgsler, du måtte have
  • At oprette og vedligeholde en profil for dig på vores platform
  • At formidle kontakt mellem dig og potentielle arbejdsgivere
  • At forbedre og videreudvikle Tjenesterne

Vi vil også indsamle og bruge dine personoplysninger i forbindelse med kommunikationen mellem dig og potentielle kunder og samarbejdspartnere via vores platform.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi tager forholdsregler for at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse. Vi opbevarer dine personoplysninger på sikre servere og kun giver adgang til dem til autoriseret personale, der har behov for at vide dem i forbindelse med deres arbejde.

Vi vil også gerne informere dig om, at vi kan dele dine personoplysninger med tredjeparter i følgende tilfælde:

  • Hvis vi er forpligtet til at gøre det i henhold til lovgivningen
  • Hvis vi samarbejder med tredjeparter, der hjælper os med at levere vores tjenester, såsom hostingudbydere, IT-konsulenter og lignende

Vi vil altid sørge for at have passende beskyttelsesforanstaltninger på plads, når vi deler dine personoplysninger med tredjeparter.

Deling af dine personlige oplysninger

Vi vil kun dele dine personlige oplysninger med tredjeparter i følgende tilfælde:

  • Hvis du har givet os dit samtykke til at dele dine oplysninger
  • Hvis det er nødvendigt for at levere Tjenesterne til dig, f.eks. ved at formidle kontakt mellem dig og en arbejdsgiver
  • Hvis det er påkrævet af lov eller en retlig forpligtelse
  • Hvis vi sælger eller på anden måde overdrager vores virksomhed eller en del af den, vil dine personlige oplysninger blive overdraget til den nye ejer som en del af overdragelsen.

Cookies og lignende teknologier

Vi og vores tredjepartsleverandører kan anvende "cookies" og lignende teknologier, såsom pixel tags og web beacons, på Tjenesterne for at forbedre din brugeroplevelse. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller mobilenhed, når du besøger en hjemmeside. Vi kan bruge både session cookies, der forsvinder, når du lukker din browser, og persistente cookies, der forbliver på din computer eller mobilenhed, indtil du sletter dem.

Vi og vores tredjepartsleverandører kan også anvende lignende teknologier til at indsamle og dele oplysninger om din brug af Tjenesterne med vores reklame- og analysepartnere. Dette kan omfatte brugen af dine IP-adresse og/eller unikke enheds-ID, samt oplysninger om dine aktiviteter på Tjenesterne.

Du kan indstille din browser til at afvise cookies, men dette kan påvirke din evne til at bruge Tjenesterne.

Dine valg og adgang til dine oplysninger

Du har ret til at anmode om at se, ændre eller slette dine personlige oplysninger, der er gemt hos os. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine oplysninger, eller du kan framelde dig vores nyhedsbrev og andre kommunikationer ved at følge afmeldingsinstruktionerne i de relevante meddelelser.

Du kan også kontakte os på silas@giig.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at anmode om adgang til, ændre eller slette dine oplysninger, eller hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke eller framelde dig vores nyhedsbrev og andre kommunikationer.

Beskyttelse af dine oplysninger

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug, ændring eller offentliggørelse.

Opdateringer af denne privacy policy

Vi forbeholder os ret til at opdatere denne privacy policy fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil træde i kraft, når vi offentliggør den opdaterede privacy policy på Tjenesterne. Vi opfordrer dig derfor til at gennemgå denne privacy policy med jævne mellemrum for at holde dig orienteret om, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger.

GDPR

Vi overholder EU's General Data Protection Regulation (GDPR) og vil altid beskytte dine personlige oplysninger i henhold til denne lovgivning. Dette indebærer, at vi kun indsamler de personlige oplysninger, som vi har behov for for at levere vores tjenester til dig, og at vi kun bruger dine oplysninger i den udstrækning, som er nødvendig for at opfylde det formål, de blev indsamlet til.

Du har en række rettigheder i henhold til GDPR, herunder ret til at anmode om adgang til, ændre eller slette dine personlige oplysninger, samt ret til at tilbagekalde dit samtykke til indsamlingen og brugen af dine oplysninger. Hvis du ønsker at udnytte nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os på [Kontaktinformation].

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes mod uautoriseret adgang, brug, ændring eller offentliggørelse, og vi vil fortsat tage alle relevante forholdsregler for at beskytte dine oplysninger i henhold til GDPR.

Ret til at indgive klage

Hvis du har bekymringer vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på [Kontaktinformation]. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer eller bekymringer, du måtte have, så hurtigt som muligt.

Hvis du ikke er tilfreds med vores svar eller håndtering af dine bekymringer, har du mulighed for at indgive en klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed. I Danmark er den relevante myndighed Datatilsynet. Du kan finde mere information om indgivelse af en klage til Datatilsynet på deres hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privacy policy eller vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på silas@giig.dk.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer eller bekymringer, du måtte have, så hurtigt som muligt.