Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsanvendelse og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.
A cookie
Du mangler at godkende din mail. Tryk godkend i den mail sendt til youremail@gmail.com
Godkend mail
Send godkendelses mail igenSend igen

Oplev de Nye Funktioner på Giig!

Hej kære Giig brugere, Jeg er begejstret for at kunne dele nogle fantastiske nyheder med jer alle! Efter at have lyttet nøje til jeres værdifulde feedback og arbejdet hårdt, er jeg stolt over at kunne præsentere nogle betydelige opdateringer på Giig.

1/10/2023

1. Udbud af Opgaver

Vi har introduceret en ny funktion, hvor kunder nu kan udbyde opgaver direkte på platformen. Det er blevet meget nemmere for dig at finde og ansøge om opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser perfekt. Hold øje med nye opgaver og grib chancen for at vokse din freelancekarriere.

2. Dit nye Dashboard:

Med vores nye dashboard får du et samlet overblik over dine opgaver, ansøgninger, og nyheder. Du kan nu tilføje cases til din portefølje og vise dine bedste arbejder frem på en enkel og overskuelig måde. Det er din personlige hub, der hjælper dig med at holde styr på alt det praktiske.

3. Roadmap:

Vi vil gerne dele vores planer med dig! Gennem vores nye roadmap kan du nu se, hvad jeg arbejder på, og hvilke spændende tiltag du kan se frem til i den nærmeste fremtid.

Men der er mere på vej! Jeg arbejder i øjeblikket på at lancere markedsføringskampagner på både Meta og Google. Målet er at tiltrække endnu flere kunder til Giig, så du får adgang til endnu flere spændende projekter og opgaver.

Tag et kig på din Giig-konto nu og dyk ned i de nye muligheder. Jeg håber, du er lige så begejstret for disse opdateringer, som jeg er! Husk, at jeg altid er her for at høre din feedback og svare på dine spørgsmål.

Tak fordi du er med på rejsen, og lad os sammen gøre Giig endnu bedre!

Vi ses på Giig,

Silas