Godkend din mail

Du mangler at godkende din mail. Læs mere.

FAQ

Hvordan betaler jeg en freelancer?

Giig står ikke for nogen betalinger, da vi kun fungerer som en platform, der forbinder kunder og freelancere. Det er op til dig og freelanceren at aftale og indgå en betalingsaftale, som I begge er tilfredse med.

Hvordan opretter jeg en opgave på Giig?

For at oprette en opgave på Giig skal du først oprette dig som kunde på platformen. Dernæst kan du klikke på “Udbyd Opgave” knappen, udfylde de nødvendige oplysninger om din opgave, og offentliggøre den på platformen.

Er det gratis at oprette en opgave på Giig?

Ja, det er helt gratis at oprette en opgave og profil på Giig.

Hvad sker der, efter jeg har valgt en freelancer til min opgave?

Når du har valgt en freelancer, kan du og freelanceren aftale de nærmere detaljer omkring opgaven, herunder betaling, deadline og andre vigtige aspekter. Giig håndterer ikke betaling, så du og freelanceren vil skulle aftale betalingsbetingelserne selv.

Kan jeg annullere eller ændre min opgave, efter jeg har oprettet den?

Du kan nemt annulere opgaven eller markere den som færdig i dit dashboard. Hvis du vil lave nogle ændringer i selve opgaven, kan du kontakte os.

Koster det penge?

Nej! Giig er 100% gratis. Det er gratis at have en freelancer-profil på Giig, og vi tager ingen kommission fra dine leads eller de opgaver, du ansøger om. Det kan forekomme, at vi beder om en kommission, når vi rækker ud i forbindelse med "få en kandidat".

Hvordan får jeg mine penge?

Giig tager ikke nogen fees af dine betalinger, hvilket betyder at du modtager 100% af dine betalinger. Du er derfor ansvarlig for at håndtere betalingerne mellem dig og din klient. Vi anbefaler, at du etablerer en klar betalingsaftale med din klient, så du er sikker på at modtage betalingen for dit arbejde.

Hvordan bliver jeg en del af Giig?

Det er super nemt. Opret en profil som freelancer, og færdiggør vores onboarding.

Hvor lang tid tager godkendelsesprocessen?

Det kan tage op til 24 timer, før du får svar på din ansøgning. Du vil få besked om du er blevet godkendt eller afvist. Vi håndplukker vores freelancere, så det er vigtigt at du udfylder din ansøgning grundigt og professionelt. Hvis du ikke har hørt fra os inden for 24 timer, kan du kontakte os for at få en status på din ansøgning.

Jeg har ingen tidligere erfaring. Kan jeg stadigvæk tilmelde mig?

Absolut. Vi vil elske at hjælpe dig med at lande din første aftale. For os er kvaliteten af arbejdet i højsædet, så hvis du har arbejdet på dine egne projekter eller har udført arbejde på universitetet, som du kan fremvise på din side, vil vi tage det med i betragtning i vores beslutningsproces.

Flere spørgsmål?