Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsanvendelse og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.
A cookie
Du mangler at godkende din mail. Tryk godkend i den mail sendt til youremail@gmail.com
Godkend mail
Send godkendelses mail igenSend igen

FAQ

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakt os.

Kan jeg kommunikere direkte med en freelancer, før jeg ansætter dem?

Ja, det kan du. På en freelancers profil kan du udfylde en kontaktformular, hvori du kan give en kort projekt beskrivelse. Efterfølgende vil freelanceren sende dig en opfølgning på din mail.

Hvordan finder jeg den rigtige freelancer til mit projekt?

Du kan vælge blandt vores mange forskellige kategorier og færdigheder for at finde den type freelancer, der passer perfekt til dine behov. Du kan læse mere om en given freelancer på deres profil, hvor du kan finde information om deres priser og tilgængelighed, samt læse deres biografi.

Hvordan betaler jeg en freelancer? Er der nogen sikkerhedsforanstaltninger på plads?

Nej, Giig står ikke for nogen betalinger, da vi kun fungerer som en platform, der forbinder kunder og freelancere. Det er op til dig og freelanceren at aftale og indgå en betalingsaftale, som I begge er tilfredse med.

Kan jeg annullere et projekt og få mine penge tilbage, hvis jeg ikke er tilfreds med freelancerens arbejde?

Da Giig kun fungerer som en platform, der forbinder kunder og freelancere, kan vi ikke garantere, at du vil få dine penge tilbage. Det er derfor vigtigt, at du og freelanceren indgår en betalingsaftale, som I begge er tilfredse med.

Er der nogen garanti for, at jeg vil være tilfreds med den freelancer, jeg vælger?

Nej, Giig kan ikke garantere, at du vil være tilfreds med den freelancer, du vælger. Det er derfor vigtigt, at du vælger den freelancer, der passer bedst til dine behov, og at du indgår i en dialog med freelanceren for at være sikker på dit valg, inden du vælger en given freelancer.

Tilbyder platformen nogen form for support, hvis jeg har brug for hjælp undervejs?

Ja, vi tilbyder support. Vi vil med glæde svare på alle dine spørgsmål og hjælpe så meget som muligt, for at du får den bedste oplevelse med Giig. Kontakt Os.

Hvordan bliver jeg freelancer på Giig?

For at tilmelde dig som freelancer på Giig, skal du først oprette en profil på platformen. Derefter kan du udfylde ansøgningen om at blive freelancer. Du kan læse mere på siden Bliv Freelancer

Hvor lang tid tager godkendelses processen?

Det kan tage op til 48 timer før du får svar på din ansøgning om at blive freelancer på Giig. Efter at vi har gennemgået din ansøgning, vil du få besked om du er blevet godkendt eller afvist. Vi håndplukker vores freelancere, så det er vigtigt at du udfylder din ansøgning grundigt og professionelt. Hvis du ikke har hørt fra os inden for de 48 timer, kan du kontakt os for at få en status på din ansøgning.

Hvordan bliver mine betalinger håndteret?

Giig tager ikke nogen fees af dine betalinger, hvilket betyder at du modtager 100% af dine betalinger. Du er derfor ansvarlig for at håndtere betalingerne mellem dig og din klient. Vi anbefaler at du etablerer en klar betalingsaftale med din klient, så du er sikker på at modtage betalingen for dit arbejde.

Jeg har ingen tidligere erfaring som freelancer, kan jeg stadigvæk tilmelde mig?

Vi lægger ikke størst vægt på din tidligere erfaring som freelancer, men i stedet på dine færdigheder indenfor din kategori. Det betyder, at vi ser på dine færdigheder og evner, og ikke så meget på din tidligere erfaring. Vi er interesserede i at finde de bedste kandidater til jobbet, uanset om de har erfaring som freelancer eller ej.

Tag springet og tilmeld dig Giig!

Bliv en del af Danmarks bedste freelancer platform og skab nye muligheder. Vi hjælper dig med at få flere klienter, kickstarte dit freelancer eventyr og meget mere.

Kom i gang →Læs mere →