Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsanvendelse og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.
A cookie
Du mangler at godkende din mail. Tryk godkend i den mail sendt til youremail@gmail.com
Godkend mail
Send godkendelses mail igenSend igen

Danmarks centrale freelancer platform

Vi er på en mission om at opbygge Danmarks bedste fællesskab for freelancere til at blive uafhængige, vokse og blive ansat.

Mission

At skabe en professionel platform for danske freelancers, der giver adgang til relevante job- og projektmuligheder.

Vision

At etablere Giig som Danmarks førende platform, hvor virksomheder kan finde de bedste freelancers til deres projekter, og samtidig skabe et stærkt fællesskab for freelancers, hvor de kan dele erfaringer og kompetencer.

Hvad gør Giig?

Vi forbinder virksomheder med danske freelancere

Giig hjælper danske freelancere med at finde potentielle kunder på en enkel og effektiv måde. Freelancere kan oprette en personlig profil med deres færdigheder, tilgængelighed, portefølje og pris. Giig gør det nemt for freelancere og kunder at finde hinanden, og hjælper freelancere med at fokusere på det de er bedst til.

Tag springet og tilmeld dig Giig!

Bliv en del af Danmarks bedste freelancer platform og skab nye muligheder. Vi hjælper dig med at få flere klienter, kickstarte dit freelancer eventyr og meget mere.

Kom i gang →Læs mere →