Mads Pedersen
Tilgængelig
Optaget

Mads Pedersen

Specialist i Digital Annoncering

Timeløn

150 - 300 kr./t

Kategori

Marketing

Bio

Links

Mads er en freelance Specialist i Digital Annoncering fra Esbjerg

Fra hobbyprojekt til 100.000 kr. i omsætning på 3 måneder!
Fra hobbyprojekt til 100.000 kr. i omsætning på 3 måneder!
Marketing

Fra hobbyprojekt til 100.000 kr. i omsætning på 3 måneder!

Vi indledte et samarbejde omkring annoncering på Meta´s platforme. I fællesskab lagde vi en strategi, hvor vi fra starten fokuserede på at optage værdifuldt og fængende indhold til brug i annonceringen. Det visuelle indhold skulle sikre, at brandet fremstod professionelt og at vi nåede vores delmål. Denne strategi skulle hurtigt vise sig at være rigtig. Med en imponerende høj CTR (klikfrekvens) på vores annoncer, sikrede vi flere tusinde besøgende til webshoppen og det blev hurtigt klart, at vi måtte revidere målet, da ordrerne begyndte at strømme ind. Vores opsætning sikrede, at vi ramte den rette målgruppe og fulgte op på alle forbrugere, der viste interesse, men som måske ikke var klar til at foretage et køb på det tidspunkt. Vi sikrede både, at brandet blev kendt lokalt, men også hos nye målgrupper som endnu ikke kendte Irene Jarnveds produkter. Vi valgte at vækste vores annoncebudget med 500% og opnåede hurtigt en stabil ROAS (afkast af annonceudgifter) på ca. 5-6 gange i løbet af de første 3 måneder. I samarbejdet står vi for den samlede marketing indsats på alle Paid social medierne, hvor vi i samarbejde med kunden løbende udvikler strategien og så eksekverer vi den! Herunder står vi for opbygning af kampagnerne, content, optimering og løbende evaluering og feedback til kunden. Vores samarbejde går fortsat ud på at sikre, at brandet fremstår professionelt over for forbrugeren og at delmålene opnås. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med J&J – By Irene Jarnved, med nye produktlanceringer og et øget annoncebudget i fremtiden.
Sådan fik Aquaspeed 89% mere ud af deres Meta annoncering!
Sådan fik Aquaspeed 89% mere ud af deres Meta annoncering!
Marketing

Sådan fik Aquaspeed 89% mere ud af deres Meta annoncering!

Vi påbegyndte samarbejdet ved at foretage en omfattende analyse af deres annoncekonto. Vi undersøgte nøje, hvilke produkter, kreative elementer, målgrupper og landingssider, der præsterede bedst for Aquaspeed. I tæt samarbejde med kunden udviklede vi en ny strategi baseret på deres eksisterende annoncebudget. Nogle af hovedelementerne i strategien var at fokusere på top 5 produkter: Vi koncentrerede os om Aquaspeeds bedst sælgende produkter, hvilket gjorde det lettere for kunden at styre deres varelager og indkøb. Større fokus på personlig retargeting, krydssalg og mersalg. Vi introducerede nye retargeting-strategier og hjalp med at skabe tilpassede annonce kreativer til hver enkelt målgruppe – som sikrede Aquaspeed, at vi altid annoncerede personligt til målgruppen. Dette har resulteret i nogle af de mest omkostningseffektive konverteringer, som Aquaspeed nogensinde har opnået. Derudover havde Aquaspeed ikke tidligere fokus på data optimering. En væsentlig del af vores strategi var derfor at indsamle og udnytte så mange datapunkter som muligt til Facebook og Meta’s algoritmer. Dette har sikret, at algoritmen altid kan identificere de målgrupper, der har den højeste konverteringsrate og ordreværdi. Prisen per konvertering er faldet med 75% sammenlignet med Aquaspeeds tidligere annonceindsats, og omsætningen steget med imponerende 89% inden for det eksisterende annoncebudget. I dag fokuserer vores samarbejde på at skalere Aquaspeeds forretning med stabil vækst og udvide markedet til flere nordiske lande. Alt dette har vi formået at eksekvere på kun 60 dage. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og bidrage til yderligere vækst og succes for Aquaspeed i deres online annoncering.
Jeg er partner og driver til dagligt et digital marketingbureau, hvor vi primært arbejder med markedsføring på de digitale medier. Vores vision er at lave dine digitale kanaler om til en omsætningskanal: Hvilket vi blandt andet gør gennem nøje tracking, analyse og eksekvering, hvor det gavner jeres forretning mest. Vi hjælper jer med at få et overblik over, hvad en ny kunde koster i forskellige segmenter, hvad de omsætter for (på livstid), hvad jeres afkast mm. er. Vi ønsker at have et så gennemsigtigt samarbejde med jer som kunden, hvorfor I selvfølgelig hele tiden har adgang til jeres eget dashboard, hvor I kan følge resultater, omsætning og udbytte. Hvis I er klar til at tage jeres digitale eksekvering til næste niveau, så er det os I skal have fat på! Vil du gerne høre mere? Så skriv endelig til mig!
billede med tre freelacnere som står ved et bord
Tilmeld dig som kunde

Tilmeld dig som kunde for at kontakte Mads