Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsanvendelse og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.
A cookie

Hej👋 jeg er Silas Helden

En Webflow udvikler fra København S

Om mig

Hej! Jeg hedder Silas Helden, en 20-årig Webflow udvikler med en passion for at skabe engagerende, stilrene og professionelle hjemmesider. Med 1,5 års erfaring i Webflow, har jeg opnået en dybdegående forståelse for platformen og dens mange muligheder. Jeg er særligt stolt af at have udviklet Giig i Webflow - et bevis på min evne til at omsætte visioner til virkelighed.

For mig er en hjemmeside ikke blot en digital platform; det er en fortælling, en historie. Når jeg designer og udvikler, går jeg ikke efter de hurtigste løsninger, men fokuserer på hvad der er mest optimalt for både klienten og slutbrugeren. Jeg tror på, at nøglen til en succesfuld hjemmeside er detaljerne og dedikationen bag hvert eneste projekt.

Som samarbejdspartner kan du forvente at møde en kreativ, omhyggelig og pålidelig person. Min arbejdsetik er præget af hårdt arbejde og en service-minded tilgang. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten og stræber altid efter at overgå kundernes forventninger.

Lad os sammen skabe noget enestående!

Primære service

Webflow

Tilgængelighed

10-20 timer om ugen

Lokation

København S

Minimums pris

500

 kr. i timen

 kr. projekt

 kr. om måneden

Portefølje

Kontakt mig

Tak! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Der skete en fejl under indsendelse af formularen.