Nyhed

3 min læsetid

Alt du behøver at vide om den nye Giig 2.0 platform

Vi er begejstrede for at kunne løfte sløret for Giig 2.0, en kæmpe opdatering til vores danske freelancerplatform! Efter 3 måneders hårdt arbejde har vi implementeret en række nye funktioner, der gør det endnu nemmere for både virksomheder og freelancere at finde hinanden og få succes på Giig.

Skrevet af
Silas Helden
Udgivet
18/3/2024
Opdateret
30/4/2024

Hvad er Giig 2.0?

Giig 2.0 er en omfattende opdatering af den populære freelancer-platform Giig. Efter 3 måneders intens udvikling har Giig 2.0 set dagens lys med en lang række spændende nyheder og forbedringer. Målet er at skabe Danmarks bedste samlingspunkt for virksomheder og freelancere.

Hvad er nyt?

Nyt design og branding

Giig har fået et moderne og brugervenligt design, der understøtter vores mission om at forbinde danske virksomheder med de dygtigste freelancere.

Internt chatsystem

For at forbedre kommunikationen har vi introduceret et internt chatsystem. Al kommunikation mellem freelancere og virksomheder sker nu internt via vores nye chat-system. Så har du et overblik over alle dine samtaler på ét sted.

Forbedret freelancer dashboard

Freelancer dashboardet er blevet optimeret for at give dig et bedre overblik over din profil, dine porteføljer, dine ansøgninger og din kommunikation med kunder. Tjek det ud her.

Nyt kunde dashboard

Det nye kunde dashboard gør det nemmere for virksomheder at finde de rette freelancere til deres opgaver. Du kan browse profiler, udbyde opgaver, kommunikere med freelancere og evaluere deres kompetencer. Tjek det ud her.

Udvidede kategorier og færdigheder

Vi har tilføjet tre nye kategorier: Automatisering, IT-sikkerhed og Kunstig Intelligens. Desuden er der kommet 47 nye færdigheder som f.eks. marketing automatisering og chatbot udvikling. Få et overblik her.

Redskaber

Freelancere kan nu direkte på deres profil angive hvilke værktøjer og teknologier de har erfaring med. Det gør det meget lettere for virksomheder at spotte de rette kompetencer.

Kommende funktioner

Udover de allerede implementerede nyheder, arbejder vi også på en række nye, spændende funktioner til Giig 2.0:

Rangerings-algoritme: En algoritme vil rangere freelancere baseret på profilkvalitet og kundeinteraktioner, så de mest relevante altid vises først.

AI-integration: Vi undersøger potentialet i at bruge AI til at hjælpe med tekstgenerering til f.eks. freelancer-profiler, porteføljer og opgavebeskrivelser.

Begivenhedskalender: Både freelancere og virksomheder vil kunne opslå og deltage i webinarer, netværksarrangementer, kurser mv.

Ratings-system: Det bliver muligt for freelancere og virksomheder at bedømme hinanden efter endt samarbejde for at øge gennemsigtigheden.

Konklusion

Giig 2.0 byder på en lang række nyttige opdateringer og forbedringer for både freelancere og virksomheder. Med det nye design, flere smarte funktioner og bedre måder at finde de helt rette kompetencer på, har Giig cementeret sin position som Danmarks foretrukne freelancer-hub. Tjek derfor din profil i dag og se om der er detaljer at tilføje. Og hold øje med de mange spændende nyheder på vej!

Har du feedback eller forslag?

Vi vil elske at høre fra dig! Kontakt os eller skriv direkte til mig på silas@giig.dk.

Læs mere om Giig 2.0:

Tak for din støtte!

Silas

CEO, Giig

Ansæt på Giig
Du kan ansætte freelance på Giig, eller udbyde en opgave.
Bliv freelancer på Giig
Opret dig som freelancer på Giig og bliv mere synlig for virksomheder.
Ansæt danske freelancer på Giig
Opret dig på Giig og gør det nemt at finde, kontakte og ansætte danske freelancere.

Ansæt på Giig!

På Giig kan du nemt ansætte en dansk . Du kan udforkse vores mange danske freelancere eller udbyd en opgave
billede med tre freelacnere som står ved et bord

Ansæt danske freelancere på Giig!

På Giig kan du nemt ansætte danske freelancere. Du kan udforkse vores mange danske freelancere eller udbyd en opgave.
billede med tre freelacnere som står ved et bord

FAQ

Ofte stillede spørgsmål indenfor dette emne.

Hvad er Giig?

Giig er en dansk platform, der forbinder virksomheder med frie danske freelancere inden for mange forskellige brancher og fagområder.

Hvad er forskellen på Giig 1.0 og 2.0?

Giig 2.0 er en storstilet opdatering med nye designs, flere funktioner til freelancere og virksomheder samt yderligere kategorier og færdigheder.

Hvorfor skal jeg opdatere min profil?

Jo mere detaljer du har på din Giig profil, jo større er chancen for at du matcher med relevante opgaver fra virksomheder. En fyldig profil booster din synlighed.

Hvordan ser jeg om en freelancer har gode anmeldelser?

Det kommende ratings-system vil vise hver freelancers overordnede bedømmelse fra tidligere samarbejder. På den måde er det nemt at spotte de højst ratede freelancere.

Kom i gang helt gratis!

Er du klar til at tage freelancing seriøst? Om det er at kontakte flere freelancere eller luk flere kunder, så er Giig det rette sted.

En freelancer der samarbjder med en virksomhed