Nyhed

2 min læsetid

En Ny Æra for Giig: Forandring, Vækst og Fællesskabets Kraft

Velkommen til et spændende kapitel i Giigs historie! Som founder af Giig har jeg haft den unikke fornøjelse af at lede denne platform gennem en periode med betydelig vækst og forandring. I dette indlæg vil jeg dele nogle nyheder som er på vej.

Skrevet af
Silas Helden
Udgivet
28/2/2024
Opdateret
19/4/2024

Giigs Marketingstrategi og Vækst

For nylig har vi taget store skridt for at udvide vores tilstedeværelse og nå ud til flere freelancere og virksomheder. Vores fokus har været på at optimere vores tilstedeværelse på Google og Meta og snart LinkedIn. Dette er ikke blot for at vokse i antal, men for at skabe et mere dynamisk og mangfoldigt fællesskab, hvor alle kan finde værdi.

Ny feature

Jeg er begejstret for at introducere “Få en kandidat” en helt ny feature på Giig. Nu har virksomheder mulighed for at briefe os om deres specifikke opgaver og behov, hvorefter vi tager os af at finde den perfekte freelancer til opgaven. For dig som freelancer betyder det, at hvis vi ser dig som et godt match, vil vi personligt kontakte dig med en potentiel opgave. Og hvis du vælger at påtage dig opgaven og ender med at lukke aftalen med kunden, tager Giig et fee på 10-20% afhængigt af opgavens omfang. Dette er en fantastisk måde at sikre, at virksomheder får den hjælp, de har brug for, og at freelancere får spændende projekter, der matcher deres færdigheder.

Giig 2.0: På Horisonten

En af de mest spændende nyheder er Giig 2.0. Selvom det endnu er under udvikling, ser jeg frem til at dele mere om denne omfattende opdatering, som vil forny vores platform. Giig 2.0 er tænkt som en mere intuitiv og brugervenlig oplevelse, fyldt med nye funktioner, der vil forbedre måden, hvorpå freelancere og virksomheder interagerer og opnår succes på platformen.

Fællesskabets Kraft

Hjertet af Giig er vores fællesskab. Jeres historier, feedback og succeser er, hvad der gør Giig levende og relevant. Det er jeres engagement, der har formet platformen, og det er også jeres stemmer, der vil drive vores fremtidige vækst og innovation.

Fremtidsudsigter

Ser vi fremad, er vores vision for Giig klar: Vi vil fortsætte med at innovere, udvide og styrke vores fællesskab. Vi ser en fremtid, hvor Giig ikke blot er en platform for freelance-arbejde, men et økosystem, der understøtter karrierevækst, netværksbygning og personlig udvikling for alle vores brugere.

Afrunding

Tak fordi du har valgt at være en del af Giigs rejse. Dit bidrag, stort som småt, er uvurderligt. Jeg ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med dig og er spændt på at se, hvad fremtiden bringer for os alle på Giig.

Med venlig hilsen,

Silas

Stifter, Giig

Ansæt på Giig
Du kan ansætte freelance på Giig, eller udbyde en opgave.
Bliv freelancer på Giig
Opret dig som freelancer på Giig og bliv mere synlig for virksomheder.
Ansæt danske freelancer på Giig
Opret dig på Giig og gør det nemt at finde, kontakte og ansætte danske freelancere.

Ansæt på Giig!

På Giig kan du nemt ansætte en dansk . Du kan udforkse vores mange danske freelancere eller udbyd en opgave
billede med tre freelacnere som står ved et bord

Ansæt danske freelancere på Giig!

På Giig kan du nemt ansætte danske freelancere. Du kan udforkse vores mange danske freelancere eller udbyd en opgave.
billede med tre freelacnere som står ved et bord

FAQ

Ofte stillede spørgsmål indenfor dette emne.

Hvad er den nye "Få en kandidat" funktion?

Virksomheder kan nu bede Giig om at finde den rette freelancer til en specifik opgave. Giig tager et gebyr på 10-20% hvis freelanceren får jobbet.

Hvorfor er fællesskabet vigtigt for Giig?

Fællesskabet af brugere er hjertet af Giig. Deres historier, feedback og succeser driver platformen og dens innovation.

Hvad er Giigs vision for fremtiden?

Giigs vision er at fortsætte med at innovere, vokse og styrke fællesskabet mod at blive et økosystem, der understøtter karrierer, netværk og personlig udvikling.

Hvorfor introduceres disse ændringer nu?

Disse ændringer er et skridt ind i en ny æra for Giig med fokus på forandring, vækst og at udnytte fællesskabets kraft til at drive platformen fremad.

Kom i gang helt gratis!

Er du klar til at tage freelancing seriøst? Om det er at kontakte flere freelancere eller luk flere kunder, så er Giig det rette sted.

En freelancer der samarbjder med en virksomhed