Jeppe Klausen
Tilgængelig
Optaget

Jeppe Klausen

Grafisk Designer

Timeløn

600 - 750 kr./t

Kategori

Design

Bio

KATAPULT reklame løser mange forskellige opgaver – altid i et tæt og gensidigt samarbejde.

Links

Jeppe er en freelance Grafisk Designer fra Aarhus

Årsrapport
Årsrapport
Design

Årsrapport

Signalværdien i en årsrapport er altafgørende over for dine mange interessenter. På den ene side skal den rumme dokumentation, regnskabstal og beretninger – og på den anden side have et spillerum for storytelling og brandbuilding. Hvordan man opstiller informationen, er en betydelig faktor i kommunikationens modtagelse. Nøglen er indlevelse, og at interessenterne kan sætte sig helt ind i virksomhedens kerneværdier, mission og vision – og skabe et koncentrat af alt dette inden for de konventioner og den kreativitet, som genren tillader. Grafisk design af årsrapporten tilfører virksomheden værdi som et smukt præsentationsmateriale og som identifikation, overbevisning og et forretningsmæssigt statement.
Tryksager
Tryksager
Marketing

Tryksager

Tryksager hører stadig blandt de bedste markedsføringsværktøjer. Med tryksager øger du chancen for at folk husker din virksomhed. I en tid hvor vi på sociale medier bombarderes med utallige reklamebannere og pop-ups, er tryksager mere personlige. Med tryksager bliver folk ikke forstyrret, som de gør digitalt. Samtidig får din målgruppe mulighed for at røre din ved dine tryksager, hvilket betyder, at der er større chance for at virksomheden bliver husket. Man kan appellere til sanserne gennem sit valg af materialer. Alt fra kvalitets papir til efterbehandlinger som partiel lak, udstansning og kachering tager dine tryksager til et højre niveau. Tryksager har efter min mening fået en genfødsel i den digitale tidsalder, hvor det ofte handler om at skabe intelligente koblinger mellem de klassiske tryksager og alle de digitale muligheder. Tryksager står aldrig alene, men fungerer i et samspil – og fundamentet skal være i orden med valg af rette papirkvaliteter, trykteknikker og distributionskanaler.
Visuel Identitet
Visuel Identitet
Design

Visuel Identitet

En virksomheds visuelle identitet er altafgørende for modtagelsen og forståelsen af et brand og genkendeligheden hos kunderne. Den visuelle identitet skaber sammenhæng, personlighed og troværdighed over for omverdenen, og er det målgruppen vurderer dit brand på.
Web Design
Web Design
Udvikling

Web Design

Websites er kernen i den digitale tilstedeværelse. Det er her kunder, leverandører, og andre interessenter kan finde information om dig og din virksomhed. Det er derfor vigtigt at have et website der giver synlighed, troværdighed og masser af muligheder for at opbygge relationer. Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan med et website, og i takt med at virksomhedens behov ændres kan websitet tilpasses så det passer ind i jeres workflow. Et website er som skabt til at formidle relevant indhold over for dine målgrupper.
Logo Design
Logo Design
Design

Logo Design

Et logo skal kunne meget. Det skal være relevant, originalt og tidsløst. Et godt logo skal rumme essensen af din virksomheds værdier i et grafisk udtryk. Det skal også kunne skabe opmærksomhed og troværdighed.
Grafisk Design
Grafisk Design
Design

Grafisk Design

Med et gennemført grafisk design skaber du sammenhæng i alle visuelle udtryk. Valg om skrifttype, farver og billeder kan virke simple, men det gør en kæmpe forskel for dit brand. At sikre at den visuelle identitet er gennemført i alt fra brevlinje til sociale medier kræver stor ekspertise. Gennem mange års brancheerfaring har jeg trænet mit grafisk blik, så jeg med garanti kan udføre din opgave til perfektion.

Din visuelle identitet er en sammenfatning af dit budskab, og skal vække nysgerrigheden hos din målgruppe.

Det er din virksomheds ansigt udadtil, så et godt førstehåndsindtryk med din målgruppe er essentielt for at tiltrække og fastholde deres opmærksomhed. Hos KATAPULT reklame fokuserer jeg på kommerciel kreativitet, og på at få dit projekt skudt i gang på den bedste måde. Med kreativitet kan jeg skabe unikke og innovative designløsninger, som løfter din virksomhed til et højere niveau.

billede med tre freelacnere som står ved et bord
Tilmeld dig som kunde

Tilmeld dig som kunde for at kontakte Jeppe