Kim Domino Evers
Tilgængelig
Optaget

Kim Domino Evers

Freelance Webdesigner

Timeløn

750 - 900 kr./t

Kategori

Udvikling

Bio

Jeg startede som selvstædig freelance webdesigner i oktober 2018, men jeg har været i branchen i mere end 20 år. Og i dag har jeg mere end 150 faste k

Links

Kim Domino er en freelance Freelance Webdesigner fra Struer

LinuxPusher
LinuxPusher
Design

LinuxPusher

LinuxPusher er Danmarks ældste og nok nordens største Linux forhandler af merchandise og computere. De havde en gammel forældet webshop. Så i 2018 fik den en kæmpe opgradering og laget over i WordPress med en WooCommerce webshop. Automatisk synkronisering af produkter og priser fra deres leverandør.
Maxitours
Maxitours
Design

Maxitours

Jens Hedevang havde en skør idé – han ville leje Puch Maxi knallerter ud og kører rundt i Thyborøn området samtidigt med han fortæller om området. Så vi lavede en smart og moderne hjemmeside til Jens i samarbejde med Flying October Jens har aldrig haft mere travlt med at kører på knallerter og leje ud til hele Danmark og med næsten 100 knallerter på lager, kan han give en masse kunder en meget speciel og sjov oplevelse.
Morten Online
Morten Online
Design

Morten Online

Garant Holstebro ville have deres egen webshop med salg af brugskunst og andet til hjemmet. Siden blev først bygget op i Magento tilbage i 2018, men i 2021 blev siden opgradet til Magento 2 og koblet sammen med deres kassesystem - og nu i 2024 fik den en overhaling på selve designet.
CT Profil & Gaver
CT Profil & Gaver
Udvikling

CT Profil & Gaver

CT Profil og Gaver er bygget som en B2B Webshop med tilhørende produktkataloger. Løsningen er bygget i WordPress med WooCommerce shopmodul og enkelte B2B funktioner med mulighed for køb via “Kredit” og betalingskort. Individuel login til de enkelte virksomheder og til deres medarbejdere.
Lemvig Museum
Lemvig Museum
Design

Lemvig Museum

Lemvig Museum stod med en gammel hjemmeside, der var forældet og ikke mobilvenlig. Så den fik en stor overhaling rent designmæssigt og indholdsmæssig. Samtidigt koblede vi en WooCommerce webshop på platformen, så de kunne sælge materialer som bøger, plakater og biletter til deres begivenheder.
Fysiolab
Fysiolab
Design

Fysiolab

FysioLab fik relanceret deres hjemmeside fra 2019 i et helt nyt design. Siden bygget med WordPress og WooCommerce, sammen med integration til Shipmondo. Som noget nyt har de også fået B2B salg til deres erhvervskunder.

Derfor skal du vælge mig som din næste freelance webdesigner


Eftersom jeg er et mindre freelance webdesigner og ikke et større webbureau, kan jeg være meget mere fleksible end større virksomheder, jeg kan reagerer hurtigere og tit er jeg også en del billigere, da jeg ikke har de store udgifter.


Jeg brænder for mit arbejde

At være freelance webdesigner er et valg, jeg gør det fordi jeg elsker at hjælpe med udvikling af nye og spændende webløsninger.


Én kontaktperson

Det er altid den samme, du taler med! Derfor kan jeg tilbyde en hurtig og professionel betjening af alle mine kunder.


Ingen bindinger

Jeg låser ikke mine kunder. Du får leveret en færdig hjemmeside, uden krav om abonnementer og bindinger.


Tilfredse kunder

Jeg lever af glade og tilfredse kunder! Ingen opgaver bliver leveret halvfærdige. Og jeg bliver ved, indtil du er tilfreds med resultatet.

billede med tre freelacnere som står ved et bord
Tilmeld dig som kunde

Tilmeld dig som kunde for at kontakte Kim Domino