Trine Storgaard
Tilgængelig
Optaget

Trine Storgaard

Digital Marketingspecialist

Timeløn

450 - 600 kr./t

Kategori

Marketing

Bio

Min tilgang til digital marketing er nøje tilpasset til hver kundes unikke behov og målsætninger. Jeg hjælper bl.a. med SEO, PPC, SoMe & Content

Links

Trine er en freelance Digital Marketingspecialist fra Aarhus

Ingen portefølje at se her

Denne freelancer har ikke tilføjet noget arbejde til sin portefølje endnu.

Hej! Jeg er en 25-årig kreativ person med base i smilets by, Aarhus.

Jeg tilbyder skræddersyede digital marketing løsninger til virksomheder på tværs af industrier. Med en passion for at skabe synlige resultater og øge mine kunders digitale tilstedeværelse, arbejder jeg dedikeret på tværs af alle digitale kanaler for at opbygge stærke brands og drive målrettet trafik og konverteringer.


Min tilgang til digital marketing er nøje tilpasset til hver kundes unikke behov og målsætninger. Jeg tror på en datadrevet tilgang, der kombinerer dybdegående markedsindsigt, avanceret teknologi og kreativ ekspertise for at levere enestående resultater. Uanset om det drejer sig om søgemaskineoptimering (SEO), pay-per-click (PPC) annoncering, social media management, content marketing eller CX, finder vi en løsning for at løfte din virksomheds digitale tilstedeværelse til nye højder.


Er du klar til at tage din virksomheds digitale strategi til det næste niveau? Lad os sammen skabe en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og mål.


Jeg ser frem til at høre fra dig!

billede med tre freelacnere som står ved et bord
Tilmeld dig som kunde

Tilmeld dig som kunde for at kontakte Trine