Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsanvendelse og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.
A cookie

Hej👋 jeg er Thor Lundehøj

En Google Marketing Specialist fra Frederiksberg

Om mig

Som online marketeer har jeg stor erfaring med at skabe og eksekvere effektive strategier og kampagner på tværs af flere kanaler.


Min ekspertise omfatter strategi, SEO, PPC (Google Ads etc.), sporing og analyser.


- Mere end 8 års erfaring med digital markedsføring, med en dokumenteret track record for at drive vækst og omsætning for virksomheder på tværs af forskellige brancher.
- Konsekvent overskredet omsætningsmålene med annonceomsætning på +10 mio. DKK.
- Ekspertise i SEO, PPC, Paid Social, e-mail marketing og analyse, med en stærk forståelse af branchers tendenser og teknologier.
- Erfaring med at arbejde med globale brands og en bred vifte af kunder, fra små startups til store veletablerede virksomheder.
- Demonstreret evne til at drive ROI og forbedre konverteringsrater gennem datadrevet optimering og test.
- Stærk forståelse for, hvordan man træffer datadrevne beslutninger, og hvordan man bruger data til at forbedre markedsføringspræstationen.


Jeg brænder for at holde mig opdateret med de nyeste marketingtrends og teknologier, og jeg leder altid efter nye og innovative måder at skabe resultater på. Jeg er en proaktiv problemløser, og jeg nyder at arbejde i et tempofyldt og dynamisk miljø.


Et samarbejde med mig bygger altid 100 % på gensidig tiltro og så selvfølgelig resultater.


Jeg tilbyder altid gratis sparring og uforpligtende samtaler, så du kan finde ud af, om vi er det rette match til din marketingsrejse.

Primære service

Google Adwords

Tilgængelighed

5-10 timer om ugen

Minimums pris

2000

 kr. i timen

 kr. projekt

 kr. om måneden

Portefølje

No items found.

Kontakt mig

Tak! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Der skete en fejl under indsendelse af formularen.